Make your own free website on Tripod.com
De maten-kwekerij

Home

Wie ben ik?
Mijn button
Osama info/games
OSAMA-PICS-1
OSAMA-PICS-2
OSAMA-PICS-3
OSAMA-PICS-4
OSAMA-PICS-5
CooleSmily's
FunPlaatjes1
FunPlaatjes2
FunPlaatjes3
Bert-is-Evil
Poep-Soorten
Screen-Mates
Zoek-machine
Funny-Files
Vette games
Animatie's
Piemeltje
Service
Links
GezichtsBedrog
Vette games


De spellen op dit gedeelte zijn voornamelijk Flash-spellen. Je kunt Flash downloaden als je even bij mijn links kijkt. Dit is nog niet alles wat ik heb. Er zullen steeds nieuwe games bij komen.

250KB-Bij dit spel zie je een goudvisje in een kom. De bedoeling is dat je hem moet afmaken. Je kunt hem eerst laten vriezen, gif in het water doen en nog meer dingen. Maar op het eind moet je op de bom klikken en BOEM! het visje is dood.

520KB-In dit spel zit enn mol in een magnetron. Je moet de hitte steeds opvoeren en uit eindelijk zal het molletje in magnetron het laadste loodje leggen.

420KB-In dit spel zit een kikker in een mixer. De mixer heeft 10 hoogte standen. Je moet steeds een standje hoger gaan en uiteindelijk als je hem op zijn hoogste stand zet zal het kikkertje aan flarden worden gehakt. Echt cool man!

560KB-In dit spel kun je je afreageren op je desktop. Je kunt je desktop met een motorzaag stukzagan, met mitrailleur aan flarden knallen of in de fik zetten en nog vele andere dingen. Je kunt ook een tuinslang keizen waarmee je de aangebrachte schade weer kunt herstellen. Oh ja je kunt van item wisselen door op je rechtermuisknopje te klikken, zo kom je in het menutje!

630KB-In dit spel moet je Joe een dieren hater aan flarden mixen.

190KB-In dit spel moet je Anna Kournikovan met een vis tegen haar kont meppen. Je kunt kiezen uit drie soorten vissen.