Make your own free website on Tripod.com
De maten-kwekerij

Home

Wie ben ik?
Mijn button
Osama info/games
OSAMA-PICS-1
OSAMA-PICS-2
OSAMA-PICS-3
OSAMA-PICS-4
OSAMA-PICS-5
CooleSmily's
FunPlaatjes1
FunPlaatjes2
FunPlaatjes3
Bert-is-Evil
Poep-Soorten
Screen-Mates
Zoek-machine
Funny-Files
Vette games
Animatie's
Piemeltje
Service
Links
GezichtsBedrog
Osama info/games

turkbayragi.gif

De heer Osama is een goede oude man uit Afganistan. Hij is een goeie leider en kan goed WTC's laten instorten. Hij heeft veel geld en is een VS-hater. Waarom weet niemand maar hij schijnt stoer te willen doen door de VS uit te dagen. Uiteindelijk zal hij op de elektrische stoel belanden. Wanneer kan niemand vertellen maar zo lang zal het ook weer niet duren denk ik. Tora-Bora wordt al plat gebombardeerd dus het einde van Osama is al in zicht.

Hieronder heb je wat downloads die je kunt downloaden.
De plaatjes kun je vinden onder de kopjes: "OSAMA-1, 2, 3, 4 of 5" in het menutje links op de site.

turkbayragi.gif

OSAMA BIN LADEN games. Klik op de uitleg om te downloaden. Nu staan er maar 5 maar er zullen er meer komen zodra ik er meer vind. Dat zal niet lang duren dus houd deze site goed in de gaten.

126KB-Dit is een coole game waarbij er Bin Ladens over het scherm komen. Je moet op 1 van die Bin Ladens klikken en hij wordt op verschillende wijze afgemaakt.

692KB-Dit is ook een Bin Laden game. Hierbij komen er koppen van Bin Laden en Bush op het scherm met Tora-Bora als achtergrond. Je moet Bin Laden neerknallen. Als je kogels op zijn laad je ze op door op het rechter-muisknopje te klikken.

440KB-Dit is een Flash-game waarbij je Bush aerobics moet laten doen door op de rondjes links op het scherm te klikken. Je kunt kiezen uit 2 verschilende muziekjes. HAVE FUN

545KB-Dit is net zoiets als hierboven. Maar hier staat Bush op een dansvloer en moet je hem danspasjes laten doen. Je kunt er ook coole disco-lichten aan toevoegen en natuurlijk muziek.

350KB-bij dit spel komen er Bin Laden koppen op het scherm. Als je er op klikt wordt de kop uitelkaar geknald.

Ik ben al op zoek naar nieuwe games dus hou deze site in de gaten!!