Make your own free website on Tripod.com
De maten-kwekerij

Home

Wie ben ik?
Mijn button
Osama info/games
OSAMA-PICS-1
OSAMA-PICS-2
OSAMA-PICS-3
OSAMA-PICS-4
OSAMA-PICS-5
CooleSmily's
FunPlaatjes1
FunPlaatjes2
FunPlaatjes3
Bert-is-Evil
Poep-Soorten
Screen-Mates
Zoek-machine
Funny-Files
Vette games
Animatie's
Piemeltje
Service
Links
GezichtsBedrog
Poep-Soorten


Wil je alles weten over de soorten poep? Als je de tekst hieronder helemaal hebt gelezen ben je expert op het gebied van poep. Het is mischien wel ranzig maar ik vond het wel geinig.

turkbayragi.gif

- Poep -
(drol, schijt, kak, ontlasting, uitwerpselen)
Een bruine substantie die aangemaakt wordt in het darmkanaal om zo afvalstoffen af te voeren uit het lichaam.

- Poepen -
(schijten, kakken, ontlasten, drukken, zijn behoefte doen, een grote boodschap doen, bah doen, zijn gevoeg doen)
Het (meestal dagelijks) uitvoeren van de afscheiding van afvalstoffen uit je lichaam.
Voor vele mensen een vervelend iets. Voor andere mensen een hobby :)

- Reguliere Poep -
Als je elke dag naar de toilet gaat zal je bijna altijd deze drollen produceren. De perfecte drol qua comfort. Als je klaar bent met zo'n drol voel je je opgelucht en pikt de verdere draad op met waar je mee bezig was. De stank valt meestal ook nog wel mee.
Deze drollen worden ook veel gebruikt voor het figuurpoepen. Hiermee bedoel ik dat je met deze soort poep letters uit het alfabet en andere grappige vormen kunt nabootsen.

- Harde Poep -
Dit is een soort poep die meestal donker van kleur is en vrij zwaar is. Soms kan deze vorm van poepen irritant zijn omdat hij nog weleens vast kan blijven zitten in je bips en je dus erg hard moet persen om hem eruit te krijgen. Hij onderscheidt zich ook van andere soorten poep omdat hij niet altijd even goed is door te trekken.
Om dit resultaat te krijgen moet je veel bananen eten en je poep enkele dagen inhouden. Als je geluk hebt kunnen de drollen erg lang worden.Maar ze kunnen ook erg klein worden.n.je moet om lange drollen te krijgen meebewegen met de drol d.w.z terwijl je zit en je voelt dat de drol bijna de wc raakt jezelf vooruitbewegen, heel rustig tot je op het randje van de wc zit. Hiermee voorkom je dat je kunstwerk breekt.

- Zachte Poep -
Dit is een vervelende soort van poep. Hij is meestal lichtbruinig en kost je erg veel poen aan wc-papier.Zelf haat ik deze vorm van poep verschrikkelijk. Het is meestal zo dat je een oncomfortabel gevoel overhoudt hieraan.
Laat ook remsporen achter.Je kunt geen mooie vormen creren en het wordt meestal ook niet echt een grote hoop.

- Diarree -
(buikloop, schijterij, spuitpoep, racekak, pindakaas)
Darmstoornis met dunne ontlasting.
Deze poep is licht van kleur (pindakaaskleurig) en veroorzaakt een enorme stank die uren kan blijven hangen. Laat ook remsporen achter. Veel mensen hebben een hekel aan deze soort poep omdat hij een vervelend gevoel in je bips achterlaat (ook na goed afgeveegd te hebben).
Wil je dit eens uitproberen? Eet dan een heel pak kauwgom leeg (3 pakjes stimorol bijvoorbeeld), drink een fles Rivella en eet GEEN bananen. Je kunt ook proberen om bijvoorbeeld "ongaar" vlees te eten (bij een barbeque ofzo) DIT WEL OP EIGEN RISICO

- Figuurpoepen -
Het figuurpoepen is bedacht in een sketch van "van Kooten en de Bie". Het figuurpoepen behoort tot de droom van iedere hobby-poeper. Dit poepen resulteert namelijk in de mooiste vormen en komt maar zeer zelden voor.
Om dit resultaat te kweken heb je meestal regulier poep en je kunt je het beste maar laten gaan en niet proberen een vorm te maken.

- Konijnenkeuteltjes -
(dropjes, zwarte sneeuwballen, krentjes, bruine knikkers)
Iedereen kent het wel. Die kleine bolletjes. Ze geven echter niet altijd een opluchtend gevoel. Om ze te maken heb je hard poep nodig, anders blijven de ronde vormen er niet in.

- Gaslek -
(broekpoep, biogas)
De persoon in kwestie "denkt" een normale scheet te hebben gelaten, maar hierbij blijkt ook wat schijt te zijn meegekomen. Deze scheten stinken dan ook ergerlijk, ze lijken door je neus je hersenen aan te tasten :) Dit wordt meestal veroorzaakt door het verzuim goed af te vegen bij het verlaten van de toilet of tijdens een hevige diarree-aanval.